Εφαρμογές

Γιατί Bicom® – Δείτε εδώ τα βιβλία μας!

bicom optima

Μία απόλυτα φυσική και ομοιοπαθητική μέθοδος, μη-παρεμβατική και μη-επιβαρυντική για τον οργανισμό. Εφαρμόζεται σε κάθε ηλικία και σε κάθε κατάσταση, από τα νεογέννητα έως τους υπερήλικες. Επίσης, εφαρμόζεται και στα ζώα. Μπορεί να συνδυαστεί με κάθε άλλη μορφή θεραπείας καθώς και με τα φάρμακα της κλασσικής ιατρικής και τα ομοιοπαθητικά σκευάσματα. Δεν έχει παρενέργειες, είναι ανώδυνη και εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, ομοιοπαθητικούς, βελονιστές, ρεφλεξολόγους και άλλους θεραπευτές.

Η μέθοδος χρησιμοποιείται από το 1977 στην Γερμανία και έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Η συσκευή Bicom® είναι ιατρική συσκευή με πιστοποιητικά CE και TÜV, γνωστοποιημένη στον ΕΟΦ. 

Τι είναι

Η μέθοδος  βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής. Η προσέγγιση της συνδυάζει την γερμανική τεχνολογία με τις αρχαίες γνώσεις της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής, την αρχαία ελληνική και ινδική γνώση των ενεργειακών κέντρων και την ενεργειακή επίδραση ουσιών. Στοχεύει στην ενίσχυση του αμυντικού συστήματος του οργανισμού και την εξουδετέρωση παθολογικών επιβαρύνσεων στο ενεργειακό, ψυχολογικό, νοητικό και φυσικό επίπεδο.

PHOTO-BICOM-1.jpg
Για όλους!

Γίνεται με τη βοήθεια της συσκευής Bicom®, η οποία σκανάρει από την επιφάνεια του δέρματος τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα που εκπέμπονται από το σώμα. Η συσκευή με το ειδικό βιολογικό φίλτρο που διαθέτει, διαχωρίζει τα αρμονικά (υγιή) από τα μη-αρμονικά (διαταραγμένα) σήματα και στη συνέχεια επιστρέφει στο σώμα τα υγιή ενισχυμένα και τα παθολογικά αντεστραμμένα, πετυχαίνοντας έτσι την εξισορρόπησή τους.

Για την καλύτερη ρύθμιση των λειτουργιών του οργανισμού στη θεραπεία μπορούν να ενσωματωθούν οι εκκρίσεις του οργανισμού όπως το σάλιο, το αίμα, τα ούρα, αλλά και τρίχες, νύχια κ.α. Επίσης, χρησιμοποιούνται και ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό, όπως μικροοργανισμοί, βαρέα μέταλλα, χημικά και τοξικά υλικά, αρνητικά συναισθήματα.

Για περισσότερες ερωτήσεις, δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις