Διακοπή καπνίσματος

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την εκπομπή του BBC με ελληνικούς υπότιτλους για το βιοσυντονισμό και το κάπνισμα (αν οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται αυτόματα, στο κάτω μέρος του βίντεο αριστερά από τις ρυθμίσεις έχει ένα κουμπάκι που γράφει captions ή υπότιτλοι, το επιλέγετε και επιλέγετε ελληνικά) 

 

Η μέθοδος βιοσυντονισμού που εφαρμόζουμε στο ΕΥΖΗΝ με τη συσκευή Bicom Optima βοηθάει στην απεξάρτηση από τη νικοτίνη, την εθιστική ουσία του τσιγάρου, και επιπλέον στην ταχύτατη απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών από τους πνεύμονες.

Έτσι πετυχαίνεται η πλήρης έλλειψη ή η μείωση της εμφάνισης συμπτωμάτων στερητικού συνδρόμου (πονοκέφαλος, νευρικότητα, κατάθλιψη, λαιμαργία κ.α.) αλλά και η αποτοξίνωση του οργανισμού από τις περίπου 4.200 τοξίνες που περιέχονται στο τσιγάρο. Το αποτέλεσμα αυτής της δράσης είναι αισθητό μόλις 24 ώρες μετά την πρώτη εφαρμογή, με μείωση συμπτωμάτων όπως το λαχάνιασμα κατά την ανάβαση, ο τσιγαρόβηχας, το αίσθημα βάρους στο στήθος.
Οι εφαρμογές διακοπής εθισμών, όπως το κάπνισμα τσιγάρου ή πούρου, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και ζάχαρης ή σοκολάτας, η χρήση εθιστικών ουσιών, όπως οι ναρκωτικές ουσίες, απαιτούν τη συνειδητή απόφαση του ενδιαφερόμενου για αλλαγή.
Κατά μέσο όρο, για τη διακοπή καπνίσματος απαιτούνται 3 εφαρμογές, για τη διακοπή κατανάλωσης αλκοόλ 4, ζάχαρης ή σοκολάτας 3, εθιστικών ουσιών 4-5.