Ουδετεροποίηση ακτινοβολιών

Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από ασθένειες όπως σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, αίσθημα αδυναμίας, ατονία, ημικρανίες, διαταραχές ύπνου, αδυναμία συγκέντρωσης, νευρικότητα, κατάθλιψη, ιλίγγους, εμβοές στα αυτιά, μυϊκούς πόνους, ρευματισμούς, αρθρίτιδες, οσφυλγία, αλλεργίες, νευροδερματίτιδα, φλεβίτιδα, θρομβώσεις, διαβήτη, καθώς και άλλες χρόνιες ή αυτο-άνοσες παθήσεις οργάνων. Είναι βεβαιωμένο ότι τα παραπάνω οφείλονται εν μέρει σε επιβλαβείς ακτινοβολίες, που προέρχονται από το υπέδαφος της Γης (αλλιώς «γεωπαθητικό στρες»), σε ακτινοβολίες χαμηλών συχνοτήτων από ηλεκτρικές συσκευές και σε ακτινοβολίες υψηλών συχνοτήτων από τα κινητά τηλέφωνα και τις κεραίες τους, τα ασύρματα τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα ίντερνετ και ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι συγκεκριμένες ακτινοβολίες επηρεάζουν αρνητικά κυρίως: το ανοσοποιητικό και νευρικό σύστημα, τις κυτταρικές ουσίες, το μεταβολισμό, την κυκλοφορία του αίματος και την παραγωγή αιμοσφαιρίων.

Ο εντοπισμός αυτής της επιβάρυνσης είναι πολύ σημαντικός για την καλύτερη αντιμετώπιση των διαταραχών στον οργανισμό, ενώ η εξισορρόπηση της βοηθάει το σώμα να ανταποκριθεί καλύτερα στην όποια θεραπεία ακολουθεί. Η επιβάρυνση από της αρνητικές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που εμποδίζουν τη σωστή ενεργειακή διάγνωση και θεραπεία.

 

Με τη βοήθεια του βιοσυντονισμού μπορεί να εντοπιστεί η επιβάρυνση και η πηγή της καθώς και να εξουδετερωθεί η επίδραση της στον οργανισμό. Επιπρόσθετα προτείνονται λύσεις για την ουδετεροποίηση της επίπτωσης των ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών μέσα στο χώρο (υπνοδωμάτιο, χώρος εργασίας, κτλ.).